201612.01
0

ELI Conference

Studio Ligjore “Bitri & Bakiu”, është anëtare e European Law Institute (ELI), një organizatë jo-fitimprurëse e cila në themel të saj ka kontributin, kërkimin, rekomandimet si dhe ofrimin e  udhëzimeve praktike në fushën e të drejtës evropiane. Në kuadër të kësaj anëtarësie patëm nderin të ishim pjesë e Konferencës Vjetore të ELI-t ku u diskutuan…