Këshillimi Ligjor dhe Përfaqësimi


BITRI & BAKIU është një firmë ligjore inovative dhe fleksibël në ofrimin e shërbimeve të shpejta dhe të besueshme të këshillimit ligjor dhe përfaqësimit për Klientët.

Ekip i besueshëm, me përvojë


Ne i përshtasim shërbimet tona sipas kërkesave specifike të Klientit dhe ofrojmë një produkt gjithëpërfshirës për çdo aspekt të këshillimit.

Klientë vendas dhe të huaj


Shoqëria jonë gjithashtu asiston organet shqiptare të administratës publike kombëtare dhe lokale, shtetet e huaja dhe njësitë publike, tregjet e organizuara... 

Lajmet e Fundit

Ndryshime të pritshme në Kodin Rrugor

Ndryshime të pritshme në Kodin Rrugor

bitri  Comments (0)
Fundjava është periudha më e preferuar për të gjithë ne. Është momenti kur ne kemi më së shumti kohë të lirë, për të shpenzuar me njerëzit tanë më të dashur. Një nga planet më të...
Kanabis.

Kanabis.

bitri  Comments (0)
Prej shumë kohësh në Shqipëri, është diskutuar shumë mbi legalizimin e kultivimit dhe përpunimit të bimës së kanabisit dhe nënprodukteve të saj, për qëllime mjekësore dhe industriale. Nëpërmjet procesit të konsultimit publik, shumë qytetarë kanë...
pngfind.com-bad-luck-brian-png-4472197

Shërbimet tona

Family

Business

civil

Klientët tanë

  • Emante Panel
  • wt
  • Emante
  • fidentia
  • macaferri
  • Eugen Forschner Logo
  • download (1)

Partnerët

  • diha
  • ELI_10_small_version